TILLSAMMANS ÄR VI HAMMARBY

Välkommen in i gemenskapen som partner till Hammarby Handboll    – ett roligare sätt att marknadsföra ditt företag och dina produkter!

Partnernivåer

Vare sig du vill synas mycket eller lite, är ett stort bolag eller en enskild firma har vi ett erbjudande som passar för just dig. Läs mer om de olika alternativen här.

1939-klubben

2019 fyllde Hammarby Handboll 80 bast. Detta firar vi genom att säsongen 2020/21 starta upp en årsklubb som vi kallar för 1939-klubben. Gå med i den här.

Socialt ansvar

CSR, hållbarhet eller samhällsansvar. Kärt barn har verkligen många namn. Är detta något du och ditt företag brinner lite extra för kan du läsa mer om det här.

Vår Förening

Vi har vår mytomspunna historia med rötter djupt förankrade i vårt kära Bajenland. Vi går vår egen väg, på vårt eget sätt. Vi lever efter den grönvita kultur som kännetecknas av vår glädje, vår teknik, vår blick för spelet och den glimt i ögat som funnits i vår klubb i generationer.

Vi erbjuder alla med intresse och nyfikenhet på handboll en stimulerande och utvecklande handbollsverksamhet i syfte att skapa glädje, gemenskap och meningsfull fritid. Hammarby bedriver herrelithandboll med målet att nå resultatmässiga och sportsliga framgångar för att underhålla handbollspubliken och inspirera ungdomar till att satsa långsiktigt på handboll.

Välkommen till Hammarby Handboll!